In het kader van de Dutch Consulate Young Enterprise Award organiseert het Nederlandse Consulaat-Generaal in Genève voor de vijfde keer de jaarlijkse DCYEA workshop voor Nederlanders in Zwitserland met een eigen onderneming, of die van plan zijn een onderneming te starten. Het thema dit jaar is Business opportunities in a digital economy.

In de keynote address wordt aandacht besteed aan de nieuwe Europese GDPR wetgeving en wat dit betekent voor bedrijven in Zwitserland. Tevens is er de mogelijkheid om actief deel te nemen aan drie break-out sessies waar dieper op het thema van dit jaar wordt ingegaan.

Nederlanders actief in handel, industrie of dienstverlening, en zij die een bedrijf (willen) beginnen dat handelsbetrekkingen zal onderhouden tussen Nederland en Zwitserland, worden aangemoedigd zich in te schrijven voor deze workshop.

De hoofddoelstelling van de workshop is het creëren van een netwerkmogelijkheid waar de uitwisseling van ideeën kan plaatsvinden tussen startende en ervaren ondernemers.

Aanmelden voor de workshop is verplicht:

https://dcyea.com/sign-up-for-workshop-2018