Dutch Business Round Table Zürich kijkt met groot genoegen uit naar de Elevator Pitch Borrel. Van Lanschot Bankiers is wederom zo vriendelijk haar prachtige villa voor dit evenement ter beschikking te stellen!

Tijdens de Elevator Pitch borrel zullen verscheidene Nederlandse ondernemers in Zwitserland op de zeepkist stappen en in 3 minuten zichzelf en hun onderneming presenteren. Naast de pitches van de ondernemers, zal het programma ook voldoende gelegenheid bieden tot netwerken en informeel borrelen. Het geheel wordt dan ook door hapjes en drankjes culinair omlijst!

Aanmelden als Pitcher

Wil jij de kans om te pitchen op onze kist niet missen? DBRT en ImpactHub stomen je van te voren klaar om een spetterende performance te garanderen.

De beste Pitcher van de avond gaat niet alleen met een wisselbeker naar huis, ook krijgt hij of zij een gratis cursusdag aangeboden aan de ETH van Business Tools AG genaamd “Lust auf eine eigene Firma “. Voor meer informatie en deelnameverzoeken kun je contact opnemen met DBRT bestuurslid Maike van Oyen, via communicatie-zurich@dbrt.ch