In Februari organiseert het Freundeskreis Schweiz Royal Concertgebouworkest (RCO) wederom een klassiek concert in samenwerking met de Zürcher Hochschule der Künste (ZHdK), Afdeling Muziek. Freundeskreis Schweiz RCO nodigt alle DBRT-relaties graag voor dit vrij toegankelijke concert uit.  Tijdens het concert zullen verschillende ZHdK-Conservatorium ensembles optreden.

Het concert wordt gegeven in de “Große Konzertsaal KS3” in nieuwe Zürcher Hochschule der Künste op het terrein van de voormalige melkfabriek op het Toni-Areal.

Reserveren kan tot uiterlijk 29 januari via de mail. Stuur je aanmelding met je volledige naam en het gewenste aantal deelnemers naar: freundeskreiskco@gmail.com

Over het RCO

Het Freundeskreis Schweiz RCO, heeft als doel het Concertgebouworkest te ondersteunen met instrumentaankopen maar ook jong Zwitsers talent te helpen met Masterclasses, welke jaarlijks aan de conservatoria van Luzern en Zürich door musici van het Concertgebouworkest worden gegeven. Ook worden studiebeurzen voor de Orkestacademie in Amsterdam vergeven.