DBRT Zürich nodigt alle geïnteresseerden van harte uit deel te nemen aan de Quarterlife Deep Dive: dé training voor young professionals (doelgroep 25-35 jaar, verdere geïnteresseerden meer dan welkom) op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. De training zal plaatsvinden op donderdag 10 maart 2016 in de Impact Hub. Trainer-coach Mark adresseert tijdens deze waardevolle sessie onder andere volgende thema’s:

Als nieuweling op het gebied van zelfontplooiing heeft de Quarterlife Deep Dive voor mij de inspiratie gebracht om daadwerkelijk actie te ondernemen en de eerste stap te zetten om mijn leven te leiden op mijn eigen manier. Vol enthousiasme weet Mark je mee te nemen waardoor het bovenal een leuke ervaring is, waar je de rest van je leven nog van profiteert. Aanrader, zelfs voor de grootste scepticus!

Renée Keijsers (29), orthopedisch chirurg in opleiding en deelneemster Quarterlife Deep Dive 2015

De deelnamebijdrage voor dit evenement is CHF 50,- voor DBRT-leden (lidmaatschapsbijdrage 2016 voldaan) en CHF 65,- voor introducé(e)s. Aangemelde deelnemers wordt vriendelijk verzocht het verschuldigde bedrag uiterlijk maandag 7 maart 2016 per bank over te maken via de onderstaande coördinaten onder vermelding van je naam en ‘Quarterlife Deep Dive’.

Bank:
Raiffeisenbank Zürich

Rekeninghouder:
Dutch Business Round Table Zürich

IBAN:
CH71 8148 7000 0416 9466 4

BC-nummer:
81487

SWIFT-BIC:
RAIFCH22

Kenmerk:
Quarterlife Deep Dive & je naam