Profiel Bestuurslid – Focus Communicatie

Als DBRT zetten wij ons dagelijks in om Nederlandse professional en Nederlandse ondernemers succesvoller te maken en zich te helpen ontwikkelen. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen de DBRT, van strategie tot en met de uitvoering.

Algemeen
We zijn op zoek naar iemand met kennis/ervaring in communicatie en marketing, in de opzet zowel als de operationale uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie met leden, geinteresseerden, zakelijke relaties en overige belanghebbenden. Samen met de rest van het bestuur werk jij aan de toekomst van de DBRT. En als je voldoende tijd beschikbaar hebt helpt je ook mee met de organisatie van een deel van de evenementen die de DBRT jaarlijks organiseert.

Persoonlijke eigenschappen
Je bent hands on en houdt van aanpakken. Je vindt het leuk om anderen te leren kennen en te helpen en een bijdrage te leveren aan de Nederlands-Zwitserse zakelijke gemeenschap. Daar tegenover staan de mogelijkheid voor jou om je netwerk te verbreden, en net met name onderdeel te zijn van een zeer enthousiast en gezellig team.

Specifieke taken

Deze taken kosten je gemiddeld 4- 8 uur in de week. Daarbij draag je deze verantwoordelijkheden niet alleen maar samen meteen dedicated team!

Jouw Achtergrond

Interesse? Stuur dan je cv en motivatie voor 31 maart naar voorzitter-zurich@dbrt.ch